Welkom


Welkom bij Mirjam Scholten | Diëtist & Meer, praktijk voor voeding en energie

Alles is energie. Voeding is een vorm van energie. Voeding kan ervoor zorgen dat je je fit of juist futloos voelt. Voeding die bij je past, geeft je energie en maakt je slanker!
Welke voeding past bij jou? Ieder mens is verschillend. Wat goed is voor een ander, hoeft niet perse goed te zijn voor jou. Zie jij door de bomen van alle tegenstrijdige adviezen het bos niet meer?
Diëtist & Meer kijkt samen met jou welke voeding juist bij jou past. Dit gebeurt onder andere met behulp van een voedingsmiddelen test. Daarnaast kan Diëtist & Meer uittesten of er aanvullende maatregelen nodig zijn om lekkerder in je vel te komen zitten. Dit kunnen bijvoorbeeld natuurlijke voedingssupplementen, of maatregelen zoals ontgiften of energetische behandelingen zijn. Wil je afvallen, of juist aankomen, strakker worden en/of fitter voelen dan ben je bij Diëtist & Meer op het juiste adres!

Het logo van Diëtist & Meer bestaat uit een blauwe driehoek met een gouden zon. Het blauw staat voor water. Zonder water geen leven. Water vormt een basis van de voedingsadviezen van Diëtist & Meer. De driehoek staat voor piramide-energie. Een zeer krachtige energievorm. De gouden zon staat voor de energetische behandelingen waar Diëtist & Meer mee werkt. Drie grote foto’s op deze site: water, voeding/beweging en een gouden zon.  Een meer is water. Voeding en zon zijn energiebronnen. Diëtist & Meer werkt met voeding en energie!

Een reactie plaatsen