Anderen over Mirjam


Tanja:

(na een behandeling met Touch of Matrix balans/Reiki:)

Goedemiddag Mirjam,

Dank je wel nogmaals voor de behandeling afgelopen woensdag.
Ik was die middag best moe, zware armen en benen. Maar heb heerlijk in de hangmat gelegen en geslapen. De dag erna voelde ik mij heerlijk! Het gevoel dat ik geen last meer op mijn schouders droeg, een helder hoofd en vol energie. Ik voelde mij krachtig, duidelijk in wat ik vond en wat ik wilde. Niet emotioneel als de periode ervoor. Heel duidelijk allemaal. Echt een fijn gevoel.
Ik heb nog steeds het gevoel dat ik sterker in mijn schoenen sta, ontspannener ben en mijn hoofd nog helder is. Dank je wel daarvoor!

Kim:

Via Facebook kwam ik een half jaar geleden bij Mirjam terecht voor een voedingsadvies. Ik wist al heel veel van gezonde voeding maar wilde eens een professional laten kijken naar mijn eetpatroon en kijken waar ik nog wat aanpassingen kon doen om zo wat kilo’s kwijt te raken om wat lekkerder in mijn vel te zitten. En dat is gelukt. Niet alleen ben ik ruim 5 kilo en wat centimeters kwijt, maar juist dat stukje ‘meer’ wat Mirjam je biedt heeft me uiteindelijk geholpen een hele goede balans te krijgen tussen het ‘slank denken’ en het ‘dieet denken’. Ik voel me niet meer schuldig als ik eens uit de band spring, en weet nu dat gezond eten en genieten heel goed samen kunnen gaan. Die balans heb ik dankzij Mirjam gevonden. Mirjam is daarnaast ook gewoon een heel prettig mens en ze straalt rust uit, ik heb 10 hele fijne consulten bij haar gehad. Mirjam nogmaals bedankt!

Sjaak:

Ik heb door een flink overgewicht +/- 12 jaar geleden een maagbandje laten plaatsen. (Had een BMI van 42). Dat heeft mij toen de eerste jaren flink geholpen. Ik viel af van 142 naar beneden de 110 kilo.
Daar stokte het afvallen en vanaf die tijd ben ik sluipend weer aangekomen tot bijna 130 kilo. Heb Mirjam leren kennen in de schaapskooi als voedingsdeskundige bij de GAR 5 (Grote Afvalrace).
Ik heb in oktober met haar overlegd of zij voor mij iets kon betekenen. Ik ben in oktober vorig jaar begonnen mijn eetgewoontes aan te passen, vooral koolhydraat arm.  Dit heeft voor mij veel succes gehad en ben weer onder de 110 kilo. Dat dit zo simpel kan was voor mij nieuw en wanneer ik weer wat meer beweeg kan ik ook weer onder de 100 kilo komen. Dat was voor mij het streefgewicht wat ik na het eerste gesprek met Mirjam had afgesproken.  Ik heb het dus nog niet helemaal gehaald, maar dat laatste komt ook goed. Mirjam bedankt.

Trudy:

Al ruim een week had ik last van mijn rug door een verkeerde beweging. Omdat Mirjam mij al eens van mijn schouderklachten af had geholpen hoopte ik dat ze mij nu ook kon helpen. Gelukkig kon ik snel bij haar terecht. Ze heeft Faster eft en een energetische behandeling gegeven. Eerst rustig zitten praten en daarna ontspannen op ‘tafel’ met een mooi muziekje op de achtergrond. Ik kan niet uitleggen wat ze doet, maar het heeft geholpen! De volgende dag geen pijn meer. Lieve Mirjam, heeeel hartelijk bedankt!

Josien:

Als 52 jarige vrouw vanaf mijn 21ste last van snaaibuien en schommelingen in mijn gewicht. Altijd bezig met het bewaken van mijn gewicht en waardoor lijnen.
Met het doel balans in mijn eetpatroon ging ik naar Mirjam. De gesprekken en behandeling met FasterEFT waren zeer waardevol en ondersteunend om mijn doel te bereiken. Nu 4 maanden verder heb ik “afvallen-de weegschaal-snaaibuien” uit mijn systeem gedelet en 5 kg lichter. Met aandacht, een luisterend oor voor de totale mens en een vleugje humor ging Mirjam met je in gesprek. Ze heeft alle tijd voor je en geeft waar nodig deskundig advies.
Een TOP coach! Ik zeg gewoon doen en vraag haar jouw coach te zijn. Waar voor je geld en gezondheid.

Alice:

Na anderhalf jaar lijnpogingen heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Na een intakegesprek kreeg ik een advies op maat dat voor mij heel goed te doen was. Geen ingewikkelde toestanden waarbij ik voedsel moest afwegen e.d., maar een gezond en duidelijk advies, ook voor een snelle, gevarieerde lunch. Al snel was ik een paar kilo kwijt, super! Maar daarnaast zit ik goed in mijn vel en voel ik me ’s avonds veel minder moe. Heel erg bedankt!

Ursula:

Gezonde voeding en meer, daar staat Mirjam voor. Je hoeft niet te lijnen en allerlei hongerdiëten te volgen. Nee praktisch tips die beginnen bij de basis. Mirjam denkt met je mee, bekijkt jouw situatie en wat het beste bij jou past. Elke bijeenkomst, workshop is weer vernieuwend en brengt je weer inspiratie. Mirjam heeft mijn leefstijl veranderd en die van mijn gezin. Mirjam is daarnaast een super positivo waar je goede zin van krijgt. Een aanrader voor iedereen die op welke manier dan ook een nieuwe kijk in zijn eetpatroon wil krijgen.

Hennie:

Mirjam, dank je wel voor alles!! Het was erg leerzaam en fijn, je oprechte aandacht, betrokkenheid en deskundig advies. Ik dacht dat ik wist wat goede voeding is, maar hoe ik pure, eerlijke voedingsproducten herken heb ik van jou geleerd. Dank voor het persoonlijk advies, maar vooral het stukje “MEER ” gaat echt een laagje dieper. Hopelijk mogen er nog veel mensen van jou kennis en wijsheid genieten.

Sandra:

Ik kwam bij Mirjam om weer op gewicht te komen. Ik heb veel aan de voedingsadviezen gehad en hoewel ik niks heb met dat ‘meer’, is dat precies de reden waardoor ik in een heel korte tijd mijn streefgewicht heb bereikt!

Joyce:

Ik heb Mirjam voor het eerst ontmoet bij de Grote Afvalrace van de Schaapskooi en had direct een fijne klik met haar! Mirjam heeft mij enthousiast gemaakt om volop bezig te gaan houden met mijn gezondheid. Meer sporten/bewegen. De grote voordelen van veel water drinken, tips over natuurlijk voeding, biologische eten. Geen voorgeschreven menu’s. Leren voelen wat voeding met je doet.
Ik kreeg ,mede door haar tips en mijn eigen ervaringen, steeds meer interesse in voeding en vooral enthousiaste energie om ermee aan de slag te gaan. Regelmatig wisselden we heerlijke recepten en ook kookboeken uit.
Inmiddels weet ik wat goed voor mijn lijf is. Koken we thuis nooit meer met zakjes en pakjes. Eten we puur en gezond. Leven volgens de 80/20 regel, want af en toe een traktatie voor jezelf hoort erbij.
In het traject vond ik het altijd erg fijn dat ze bijzonder veel aandacht voor me had, dat ze erg goed naar mij luisterde en mij in mijn waarde liet. Kijken wat wel kan en altijd positief stimulerend. Een steun in de rug, maar soms ook, als het even nodig was, een stok achter de deur. Ze komt met goede tips en adviezen.
Om emoties de baas te zijn zet Mirjam in haar behandeltraject aanvullende (alternatieve) methoden in. Voor mij was dit nieuw en een bijzondere ervaring, elke keer weer. Haar reiki behandelingen zijn erg rustgevend, elke keer een erg ontspannen gevoel. Helemaal relaxed ga je naar huis. Heerlijk.
Mirjam biedt een totaalpakket met verschillende behandelmethoden aan, die elkaars werking versterken. Succes verzekerd!

Marcel:

Topper om mee samen te werken! Veel mensen laten inzien dat een gezondere leefstijl je meer energie geeft. Energie op vele manieren.
Mirjam is oprecht. Mirjam is geen trucje! Mirjam luistert. En neemt de tijd voor je. En daarmee anders dan de rest. Daarom Diëtiste en MEER…..
Marcel Gierman,”Mens”

Liesbeth:

Het is heerlijk om naar Mirjam toe te gaan en nog beter als je er van terug komt. Het is heel bijzonder wat ik daar ervaar en voel me na een behandeling altijd stukken beter. Kan mensen aan raden om een keertje naar Mirjam te gaan. Ze neemt de tijd om met je te praten, ze geeft je goede tips en denkt met je mee. Ik verheug me alweer op de volgende keer.

Rianne:

Na jaren vechten tegen het overgewicht en het ene dieet na het andere proberen, was ik redelijk ten einde raad. Ik dacht ik ga een laatste poging wagen bij Mirjam. Mirjam was bekend bij mij en dus een veilige optie. Mirjam was gelijk heel lief en duidelijk„ bij mij wordt er niet gewogen, tenzij je dat heel graag wilt” pff wat een opluchting, dacht ik.

Bij de intake heb ik een hele lijst met allerlei vragen beantwoord, hieruit kwamen voor mij persoonlijke voedingsrichtlijnen. Zoals ik al een vermoeden had, Brood, Pasta, Rijst, Aardappelen waren een grote boosdoener. Het advies veel, veel, veel meer groenten en fruit en ei en kaas.
De bedoeling was wel dat je er ook bij ging sporten.
Zonder de begeleiding van Mirjam had ik dit denk ik niet gered. Ik modderde maar wat aan. Mirjam is heel duidelijk, vriendelijk en heeft alle tijd van de wereld. Snap je iets niet, dan legt ze het nog een keer uit en nog een keer, net zolang tot je het snapt. Nu inmiddels 6 maanden later staat de teller op -32 kg, dit grotendeels door de goede, professionele begeleiding en support van Mirjam.
Bedankt Mirjam!
Groetjes Rianne

Cindy:

Ik heb Mirjam leren kennen als voedingsdeskundige bij een lifestyle change programma bij sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel. Mirjam heft mij enorm goed geholpen, op weg naar gezonde voedingsgewoonten. Heerlijk en eerlijk puur eten, zonder gebruik te maken van de zo verleidelijke pakjes en zakjes.  Ze liet mij inzien dat koken zonder deze pakjes en zakjes niet extra veel tijd kost of eentonig is waardoor ik niet twee keer hoef te koken omdat de rest van het gezin het niet lust maar dat het zelfs veel lekkerder is!
Door haar enthousiasme ben ik meer gaan lezen over gezonde voeding maar ook over “gezondere” verzorgingsproducten.
Ik voel me goed en vind het leuk om op zoek te gaan naar gezonde recepten of probeer bestaande recepten zo aan te passen dat ze gezonder zijn, lees vele malen minder E-nummers bevatten. Niet alleen ik vaar er wel bij maar mijn hele gezin. Zo is onze jongste dochter na het wijzigen van ons voedingspatroon al ruim twee jaar penicilline-vrij en mijn man is nagenoeg helemaal van zijn migraine af.
IK ben blij dat ik Mirjam heb leren kennen, anders was ik waarschijnlijk nog steeds sponsor geweest van Knorr, Honig en Maggi.