Werkwijze


Indien je met mij in zee wilt gaan, maak je een afspraak. Zie hiervoor de contactgegevens en de algemene voorwaarden.

Indien je voor voedingsadvies komt, vraag ik je om een aantal dagen voor de afspraak een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand hiervan kan ik me een beeld vormen van jouw voedingspatroon.

Daarnaast kan het zijn, afhankelijk van je hulpvraag, dat ik je vraag een aantal vragenlijsten in te vullen. Dit is om een beter beeld te krijgen van jouw klachten.

Het in te vullen voedingsdagboek en/of de vragenlijsten stuur ik je per mail op voor het eerste consult.

Een voedingsadvies bestaat standaard uit 3 uur begeleiding.

  • Intakegesprek waarbij klachten en wensen besproken worden. We bespreken jouw doelstelling. Daarnaast krijg je alvast informatie en tips mee voor je voeding.
  • Hierna test ik aan de hand van jouw voedingsdagboek en eventuele vragenlijsten met behulp van een kinesiologische testmethode uit welke voedingsmiddelen bij jou passen en welke ondersteunende maatregelen je kunt toepassen om jouw doelstelling te behalen. Dit werk ik verder uit in een persoonlijk advies.
  • Eventueel kunnen we aanvullende onderzoeken laten doen, bijvoorbeeld:  https://lhmdiagnostiek.nl/imupro-bij-voedselallergie/
  • Tijdens het tweede consult worden de adviezen van het eerste consult besproken en daarnaast het persoonlijke advies.
  • Tijdens het derde (telefonische) consult worden de voortgang, vragen en de praktische haalbaarheid van het advies besproken en eventuele vervolgstappen.

Vervolgconsulten kunnen bestaan uit wegen, bespreken van de voortgang, vragen en/of problemen en/of het uitvoeren van aanvullende maatregelen (bijv. Mir-methode, faster EFT of Touch of Matrix).

Indien je voor een energetische behandeling komt, vraag ik je gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, warme sokken en een grote handdoek mee te nemen. De hele behandeling duurt in het algemeen anderhalf uur.

We nemen vooraf aan de behandeling jouw klachten en jouw doelstelling van de behandeling door. Jij bepaalt zelf wat je wilt bespreken. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk. Als Diëtist & Meer heb ik geheimhoudingsplicht.

Hierna vindt de behandeling plaats. Je wordt over het algemeen liggend behandeld. Wat je kunt verwachten staat bij pagina “Meer”. Laat een en ander echter lekker over je heen komen. Je hoeft niets! De energie doet zijn werk!

Na afloop bespreken we wat we ervaren hebben en de eventuele vervolgstappen.

Een derde van mijn cliënten komt alleen voor voedingsadvies, een derde voor  behandelingen met Reiki/energie, FasterEFT, Touch of Matrix ed, een derde voor een combinatie van beide.

Indien je nog vragen hebt, neem dan contact met me op!

Ik zie je graag bij mij in de praktijk: jij bent het zo waard om goed voor jezelf te zorgen!