Touch of Matrix


We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is. Wat doen wij ermee? Velen zullen zeggen; ach…het heeft een plek gekregen. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Juist. Je geeft het een plekje, maar zo krijg je wel heel veel plekjes. Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren. Je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten. Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht, maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft? Immers, alles door medicatie onderdrukken is niet de echte oplossing en wanneer je psychologische hulp krijgt, lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn, vage klachten die maar niet weg willen gaan. Het verstand is één van de grootste blokkades.

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goed verbinding krijgt met jouw harde schijf. Wij noemen dat je Ware Ik. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een Leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven. Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

Maak kennis met Touch of Matrix bij Diëtist & Meer

Touch of Matrix is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen, maakt dat niets onmogelijk is.

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die dat in gang kan zetten net zoals alleen jij jezelf kunt genezen. Dat kan niemand anders voor jou doen. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun jij je eigen identiteit veranderen. Dat is toch geweldig! 

Hoe gaan we hierbij te werk?

Er zullen in beginsel 3 afspraken gemaakt worden: in week 1, week 2 en week 4. Het aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van het te behandelen thema en hoe snel jij de controle kunt loslaten.

Aan het begin van de 1e afspraak wordt een uitgebreide intake gehouden, waarbij de blokkade en het in te zetten thema besproken worden. Bij de 2e en 3e behandeling (en evt. volgende behandelingen) zal steeds weer het thema van de vorige behandeling bekeken worden en desgewenst bijgesteld.

Gemiddeld duurt een behandeling 1 tot 1,5 uur. Indien een behandeling langer duurt, zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden. Indien een behandeling korter duurt, zal het tarief ook niet aangepast worden. 

Touch of Matrix wordt vaak pas écht begrijpelijk als je het ziet óf zelf ervaart. Diëtist & Meer is gecertificeerd Touch of Matrix therapeut en kan je een behandeling laten ervaren!

Voor meer informatie zie: https://touchofmatrix.nl/