Meer


Als je je voedt met voeding die bij je past, zal je je lekkerder in je vel voelen, maar soms is er MEER nodig. Diëtist & Meer, kan je MEER geven!

Energetisch therapeut

Als Energetisch therapeut werkt Diëtist & Meer met diverse vormen van energie, onder andere Reiki, Quantum Touch, Eenheidsheling en Stargate Energy.

Reiki

De grondlegger van Reiki is de Japanner Mikao Usui. Universele levensenergie wordt via de behandelaar doorgegeven aan de ontvanger en vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Het doorgeven van deze energie kan plaatsvinden door directe handoplegging, maar ook op afstand.

Quantum Touch

Quantum Touch wordt vaak gebruikt als er specifieke(pijn)klachten zijn in een bepaald lichaamsdeel. Speciale concentratie- en ademhalingstechnieken verhogen de energie waarmee wordt behandeld.

Eenheidsheling

Eenheidsheling werkt met eenheidsenergie, krachtige, hoge zuivere energie met een hoge trilling en liefdevolle healingsgidsen en engelen. Eenheidsenergie zet aan tot bewustwording en brengt onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Eenheidsenergie brengt je op een hoger bewustzijnsniveau.

Stargate Energy

De Stargate is een uit meerdere heilige geometrieën opgebouwde vorm. Het is één van de toonaangevende hulpmiddelen die in deze tijd een snelle verruiming van het menselijk bewustzijn bevorderen. Diëtist & Meer maakt gebruik van de energie die met behulp van de stargate gaat stromen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met energie?

Onderstaande afbeelding geeft inzicht in de uitwerking van een energetische behandeling.

Bij de meeste mensen die komen voor een energetische behandeling is het energie systeem een chaos. Het meest linkse plaatje laat dit zien. Elke ziekte of klacht, zowel lichamelijk als geestelijk, leidt onherroepelijk tot een verstoring in je energie systeem. Stress in het bijzonder is de grootste veroorzaker van blokkades of chaos in je systeem.  Medicijnen en voeding kunnen ook verstoringen geven. Vergelijk het met batterijen. Als je de batterijen niet goed plaatst in bijvoorbeeld een zaklamp, dan krijg je geen licht. De polariteit (plus en min) moeten ten opzichte van elkaar goed zijn, zodat de energie kan gaan stromen. Tijdens een behandeling wordt je hele systeem in balans gebracht waardoor er weer energie gaat stromen door je hele lichaam. Het plaatje rechts laat dit zien. Als de energie weer gaat stromen, krijgt het lichaam zijn zelfgenezend vermogen weer terug, waardoor er zeer snel verlichting van jouw klachten kan ontstaan en klachten zelfs helemaal verdwijnen.

Doordat er meestal al een langere periode klachten bestaan, zal je na verloop van tijd toch weer iets terugvallen in je energie, daarom is het raadzaam om meerdere keren terug te komen. Je geeft je zelf dan een betere kans om voor langere tijd klachtenvrij te zijn. Voorbeelden van klachten waarbij een energie behandeling hulp kan bieden:

  • Stress
  • Eetstoornissen
  • Fibromyalgie
  • Hoofdpijn / Migraine
  • Nek / rug / schouderklachten
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid
  • Angst stoornissen

Wat kun je verwachten van energetische therapie?

Uiteindelijk bepaalt je eigen lichaam wat er gebeurt. Je kunt het volgende bijvoorbeeld ervaren; warmte, kou, tintelingen, kippenvel en emoties voelen opkomen waar Diëtist & Meer je doorheen helpt. Je kunt ook niets ervaren tijdens de behandeling, maar wel erna. De algemene ervaring is er een van totale ontspanning!

Reikimaster

Als Reikimaster geeft Diëtist & Meer ook Reiki cursussen om zelf te gaan werken met Reiki energie. Zie: https://www.dietist-en-meer.nl/cursussen/

Diëtist & Meer maakt naast energetische behandelingen van nog MEER methodes gebruik, bijvoorbeeld:

Touch of Matrix®

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode ontwikkeld door Günther de Jong. Touch of Matrix behandelt alle lagen van de mens; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is.  Klachten of problemen worden doeltreffend en op een ander level aangepakt zodat ze letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht kunnen worden. Dat leidt altijd tot een verandering. Diëtist & Meer is gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Voor meer informatie zie: https://www.dietist-en-meer.nl/touch-of-matrix/

Access Bars ®

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaad je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.
Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier van stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Voor meer informatie zie: https://www.accessconsciousness.com/nl/micrositesfolder/accessbars/what-is-access-bars/

MIR-Methode®

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. De MIR-Methode is bedoeld als je emotionele en lichamelijke klachten hebt en daar graag zelf wat aan wilt doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Voor meer informatie zie: https://www.mirmethode.nl/

FasterEFT

FasterEFT is een vorm van EFT (Emotional Freedom Technique) ontwikkeld door Robert Smith. Het integreert de meest effectieve elementen uit EFT, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), en hypnotherapie. Daarnaast wordt er bewust gewerkt met de kracht van het onderbewuste. FasterEFT maakt gebruik van de verbinding tussen lichaam en geest en geeft je controle over je gedachten en emoties. Het is een soort emotionele acupunctuur: het zorgt ervoor dat het bewustzijn en het onderbewustzijn met elkaar communiceren, waardoor stress vermindert of geheel verdwijnt en waardoor zowel je lichaam als je geest ontspannen.

Met FasterEFT verander je de emoties die tot dan toe altijd bij bepaalde herinneringen hoorden. Het voelt werkelijk anders. Stress vermindert zienderogen. Dit leidt uiteraard tot een grote toename van de kwaliteit van je leven. Emotie eten kan bijvoorbeeld met behulp van deze methode goed aangepakt worden. Diëtist & Meer kan je hiermee helpen. Voor meer informatie zie: https://www.fastereft.com/

Body Mind Release

Body Mind Release is een bewezen effectieve methode die de innerlijke oorzaak van allerlei klachten aanpakt. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en reageert op situaties in jouw leven. Of jij vecht – of vluchtgedrag vertoont, hangt af van welke specifieke gevoelens en overtuigingen die jij bij je draagt. Afvallen wordt bijvoorbeeld heel lastig wanneer jij bij stressgevoelens innerlijk geneigd bent om meer te gaan eten.
Hoe zorg je er dan voor dat jij minder stress ervaart en wat kun jij doen aan de innerlijk oorzaak van jouw stresseten?
Binnen de Body Mind Release is de innerlijke oorzaak van stress eten volledig in kaart gebracht en kan ik deze gericht voor jou uittesten. Vervolgens leer ik jou deze ballast met behulp van deze unieke loslaatmethode zelfstandig los te laten en jouw positieve gevoelens weer terug te halen. Het resultaat is dat jij weer krachtig en energiek in jouw leven staat en veranderingen in jouw leven met vertrouwen aanpakt. Je bent dan geen stresseter meer.
Diëtist & Meer is gecertificeerd Body Mind Release therapeut. Voor meer informatie zie: https://www.dietist-en-meer.nl/body-mind-release/ 

KORTOM: Diëtist & Meer kan MEER voor je betekenen!

Meer informatie: zie contactformulier.