Cursussen


Reiki cursussen

Diëtist & Meer is Reikimaster en kan jou leren zelf met Reiki energie aan de slag te gaan.

Inhoud

Het Japanse woord Reiki betekent universele levenskracht.

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. In het Westen is deze methode pas de laatste decennia doorgebroken. Het is een eenvoudige techniek voor het overbrengen van energie van gever naar ontvanger. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Iedereen kan het leren!

Na één of meerdere behandelingen worden blokkades opgeheven en zal men zich evenwichtiger en gezonder voelen. Het vermogen om via de handen Reiki te geven verwerft men door afstemming te ontvangen. Hierdoor wordt een energiekanaal geopend. Langs dit kanaal kan energie stromen naar plaatsen waar de grootste behoefte bestaat. Reiki werkt op verschillende niveaus – lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel – en is geschikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid aan klachten. Daarnaast zal Reiki tot diepgaande veranderingen in iemands leven leiden.

kamer-dm

Opzet

Bij Reiki I leer je voelen wat energie doet. Bij deze cursus leer je in drie dagdelen jezelf en anderen behandelen.

Bij Reiki II leer je in twee dagdelen om door middel van symbolen energie op afstand over te dragen. Ook je directe behandelingen (zowel zelfbehandeling als anderen behandelen) worden krachtiger, de symbolen versterken je energie-overdracht en je energie gaat nog veel sterker stromen.

De cursussen worden in een huiselijke sfeer, in kleine groepen, van 2 tot 4 personen gegeven. Data kunnen in overleg ingepland worden. Meer informatie? Zie contact.