Workshop Taartjes, Toetjes & Meer


Workshop Taartjes, Toetjes & Meer

Houd je van taarten, toetjes en gebak, maar wil je dit zonder schuldgevoel eten? Leer dan gezonde varianten maken in de workshop Taartjes, Toetjes & Meer! In de workshop gaan we taartjes en toetjes maken met pure ingrediënten, zonder geraffineerde suikers en gluten. Meeste taartjes zijn bovendien lactose vrij. De heerlijke gerechten zijn snel en makkelijk te maken, bevatten weinig ingrediënten en zijn ook als maaltijd te gebruiken!

Healthy Holland bakt!!

Programma:

  • Korte uitleg over gezonde taartjes & toetjes
  • In 2 tallen maken van diverse taartjes en een toetjes.
  • Samen proeven!
  • Wat over is, krijg je mee naar huis!

Datum: Nader af te spreken; bijvoorbeeld 19.30 tot 22.00 uur

Kosten: 45 euro p.p (incl thee, recepten, taarten en toetjes).
Plaats: Flierenhofstraat 41, 6681 BW Bemmel

Wil je samen met je familie, vriendinnen of collega’s deze gezellige, gezonde workshop of een van de andere workshops volgen? Zoek dan minimaal 8 personen bij elkaar en we plannen samen een dag! Maximaal 10 – 12 deelnemers.

Aanmelden: Mirjam Scholten | Diëtist & Meer, praktijk voor Voeding & Energie | 06 53 11 46 47
of via de mail: mirjam@dietist-en-meer.nl

Combinaties van diverse onderdelen van al mijn workshops zijn mogelijk! Bel: Diëtist & Meer: 06 53 11 46 47

Recensie van een van de deelnemers:

” Ik heb samen met mijn zus meegedaan aan de workshop healthy toetjes en taartjes. Aan het begin van de workshop kregen we uitleg over wat we gingen doen, en waarom zelfgemaakte taartjes zoveel gezonder kunnen zijn dan die uit de winkel.
De workshop was erg gezellig en alle ingrediënten stonden afgewogen voor ons klaar. Dat je soms iets bij een ander groepje moest lenen zorgde voor een gezellig sfeertje.
Van te voren hadden wij aangegeven dat een van ons gluten intolerant is, wat geen enkel probleem was: er werd glutenvrije havermout in huis gehaald waardoor alle toetjes en taartjes glutenvrij waren. Aan het eind van de workshop kregen we een boekje vol recepten van healthy snacks mee.
Het was een erg leuke avond en ik raad de workshops van Mirjam aan iedereen aan 🙂 ”

Groetjes,
Lotte